Hei.

 

I dag er årets siste dag, og jeg er så heldig å få med meg masse av den da jeg har et barn som ikke sover så godt.

Jammen bra RegIT har søvnregistrering 😉

I dag står hel kalkun på menyen, og jeg har litt noia.

Det har jeg aldri laget før, og det er visst raskt å få den tørr. *føler på presset*

Hva skal du ha til nyttårsmiddag? 

Har du noen tips til en nybakt kalkunkokk? 

Egentlig så ville jeg langtidssteke den, men jeg feiga ut 🙂

Så igjen har du noen gode tips tar jeg gjerne imot! 🙂

Som tilbehør tenkte jeg å ha rosenkål med bacon og potet

Sausen er ihverfall i boks!

Det blir soppsaus.

Verdens beste sådan.

Men om du er på slanker´n er ikke dette sausen for deg!

Slenger ved oppskriften – sharing i caring 🙂

Dette er den jeg lager til 6 personer.

Du trenger: 

2-3 kremfløte – ( jeg har tidligere laget den på soya kremfløte også )

3 pakker med sjampinjong

2-3 sjalottløk

2-3 med kyllingbuljong. ( smak til)

 

Fremgangsmåte: 

Smelt smør – vær generøs med smøret.

Vi bruker meierismør siden vi har gjeninnført melk, tåles ikke melk brukes melkefri margarin.

Stek sopp og tilsett hakket sjalottløk.

Dette stekes til løken er blank og soppen er “mør”.

Så tilsetter du fløten og buljongen*.

* Buljongbrikken skal IKKE løses opp i vann, bare sleng den oppi fløten, gjerne litt oppdelt 🙂

La sausen putre i ca. 20 min, eller når du føler den er tykk nok 🙂

Jeg lover – du kommer aldri til å lage en annen type soppsaus!

Så det som gjenstår nå er å ønske alle min flotte kunder og leser et godt, friskt og fantastisk nytt år!

Jeg håper jeg ser mange av dere blir med videre fra prøveabonnementene deres.

Jeg håper vi får oppgradert og lagt til nye funksjoner i løpet av året.

Jeg gleder meg til å dele alle planer med dere.

Så GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN.

Vi snakkes i 2017!

Antrekket er klart!

I´m a princess!

15817764_10154675078101352_727971678_o

Ps: lik facebooksiden til RegIT her for flere bloggoppdateringer om astma, allergi, eksem og me

Nyttårsklem fra

RegIT-Cathrine