Hei.
Vaffel er noe de aller fleste har et forhold til.

Allergi er ingen grunn til ikke å kunne kose seg med en god vaffel!

Denne vaffelen valgte jeg å lage uten egg og melk, men den inneholder gluten.

For å gjøre den glutenfri bytt ut hvetemel med ønsket glutenfritt mel ( eks Toro fin melkmiks) og havremelken med soyamelk.

Ingredienser:

5 dl hvetemel ( kan byttes med glutenfritt)

4 ss sukker

1,5 ts bakepulver

1ts vaniljesukker

100 g smeltet melkefri Melange

1 ts kardemomme

6 dl havremelk ( evt. Soyamelk)

Litt mindre enn 1 boks kikertlake.
Bland alt sammen, visp til det er uten klumper.

La det svelle i 10-15 min.

Smør vaffeljern mellom hver steking.

Pssst: Deler vaffelen seg? Tilsett mer mel 😉

Les også oppskriften med verdens beste allergivennlige ostekake uten egg, nøtter, melk og gluten her