Hei.

 

For di av dere som følger på snapchat så så dere at jeg lagde muffins i går.

Sønnen min skal på høstfest med klassen, og da må vi bake.

Jeg tok ironisk nok utgangspunkt i en oppskrift fra Tine til denne melkefrie oppskriften 🙂

1 boks kikertlake
3 dl sukker
2 ts vaniljesukker
200 g melkefri melange
4 dl Kokosmelk evt. bris
9 dl hvetemel
4 ts bakepulver
1/2 ts salt

 

  1. Sett på ovnen på 225 grader ( 200 om det er cupkakes)
  2. Lag eggedosis (isj) av 1 boks kikertlake, 3 dl sukker og 2 ts  vanilijesukker.
  3. Bland så inn det smeltede smøret ( 200 g)
  4. Tilsett så en blandig av 9 dl  mel, 4 ts bakepulver og 1/2 ts salt litt etter litt.
  5. Stek midt i ovnen i 10-15 min avhengig av størrelse.

 

Ostekrem:

1 boks Creamy smooth
1/2 ts vanilje sukker
50 g Romtemperert melkefritt melange
1 boks melis
Bringebær

Bland alle ingrediensene.

Tilsett melis litt etter litt til den blir tykk nok.

Smak til med bringebær.

Jeg delte opp ostekremen, tilsatte bringebær i den ene.

Bringebærene gjorde kremen litt rennende, derav all melisen.

( I RegIT registrerer du etter denne muffinesen: kokos, hvete (evt. gluten), sukker, ) Se hvordan RegIT kan hjelpe deg når du har allergi her. 

Sjekk også oppskrift på allergivennlig Ostekake her og allergivennlig eplekake her 🙂