I morgen blir en utrolig spennende dag!

Jeg håper veldig at det jeg pønsker på går i orden, men siden jeg ikke er helt sikker, vil jeg drøye med å fortelle dere mer, før forhåpentligvis i morgen 🙂

Men det blir en Oslotur på meg i morgen.

Jeg håper virkelig det går igjennom, og jeg tror det kan hjelpe RegIT til å komme dit den både trenger OG fortjener å være.

RegIT er et kjempenyttig hjelpemiddel.

Det er utført godt, og Elin i Nodelab har gjort en super jobb med den.

Måten appen flyter på, og selvfølgelig alle funksjonene.

Jeg er kjempeglad for at appen ble akkurat slik jeg hadde sett for meg.

Den er en uvurderlig hjelp for oss i hverdagen, både med min sønns allergier og min egen ME.

RegIT er et hjelpemiddel som man burde fått vite om med en gang man mistenkte at noe var galt med en. Det hjelper så mye med å få en oversikt over hva som skje med en, og det hjelper så mye i legetimen.

Bruker du RegIT aktivt vil du se at legetimen vil gå så mye bedre, og du vil oppdage at det er mye som glipper når det ikke er registrert noen steder.

Håper å kunne blogge gode nyheter i morgen.

I mellomtiden kan du jo like Facebooksiden til RegIT helseapp her om du trenger å holde oversikt over sykdommen min enten det er allergi, fibromyalgi eller en annen sykdom.

Og Facebooksiden til Better AS her, om du trenger hjelp til å skrive klage, ønsker at det holdes foredrag for barnehage, eller føler for litt veiledning eller bare å få tømt deg til noen.

Og mens du er igang kan du også like Facebooksiden til FFM- Food For Me som vi samler inn penger til å få laget nå. Dette hjelpemiddelet skal hjelpe allergikere og med tiden andre på dietter til å finne steder som er trygge for de å spise på.

forsidebile-2-regit