Hei.

 

I disse dager har jeg hatt endel innlegg om hva man IKKE skal si til folk, så i dag vil jeg gjerne dele ett innlegg der jeg deler hva du gjerne kan si 🙂

 

1. Hei,du er nok sliten men jeg vil gjerne invitere deg til …. – Selv om man sjeldent orker å være med på noe så er det alltid hyggelig å føle seg inkludert. 

2. Bare legg deg på sofaen min, vi kan jo snakke selv om du ligger! – Noen ganger er det litt mye å være borte, sitte oppreist, lys og inntrykk. Da er det godt og kunne legge seg litt å ta en time out for så å komme tilbake igjen 🙂 

3. Har du glemt solbrillene dine? Lån mine! – Lifesaver! 

4. Jeg tar oppvasken – I love you! 

5. Jeg ser at du er sliten. – Det er utrolig godt å høre at noen ser deg! 

6 Jeg skjønner det er tungt, jeg syntes du er flink! –  Slike ting betyr utrolig mye, og det setter vannverket mitt igang ihverfall!

7. Ta den tiden du trenger, jeg har ikke dårlig tid. – <3

8. Jeg er stolt av deg! – Ofte kjenner man mye på hva man ikke klarer, og selvtilliten kan gå i kjelleren, da er det godt og høre disse ordene <3 

9. Vi bruker «innestemme» her. – Høy snakking og støy er veldig utmattende for en ME pasient. 

10. Vi holder oss hjemme vi er syke. – Man liker selvfølgelig ikke å høre at andre er syke, men at de holder seg hjemme da de faktisk er syke. ME pasienter blir ofte hardere rammet og sykdommen sitter i lenge etterpå. Det kan derfor ta mange uker og måneder og hente seg inn igjen etter en sjau. Så er du syke har både du, og den med ME best av at du holder deg hjemme 😉 

 

Føler du at du mangler kontroll i sykdommen din, eller ønsker bedre oversikt og mer struktur i sykdommen din, opprett bruker hus RegIT og få ditt GRATIS prøveabonnement her. 

Lurer du på om RegIT kan være noe for deg, les innlegget her

For andre innlegg om ME kan du lese hva du IKKE skal si til en ME pasient her, og du vet du har ME når… her

selfie