Hei.

Denne kan fint lages både melkefri og latosefri i tillegg. 

Som gründer og kronisk syke har jeg ofte behov for raske, enkle middager.

Det er også viktig å kunne lage store posjoner slik at de kan fryses ned i posjoner som kan tas opp og varmes raskt på farten.

Det er også meget «me-vennlig» å lage opp i store posjoner (langpanne) som kan fryses ned.

 

Dette trenger du: 

 

1. Sett ovnen på 225 grader. 

2. Sett vann på koking til spaghetti/pasta mens du vasker og skjærer opp bokkoli. Jeg pleier ikke å koke den, da jeg liker de litt harde, men om du ikke er så glad i ganska hard brokkoli kan du enten koke de litt eller dampe de.

3. Start med å steke bacon. Del kyllingfilet i strimler ( ME- tips: Det er også mulig å kjøpe ferdig strimlet kyllingfilet) og stek disse i baconfettet. Kryddre de godt, da både kylling, pasta og hvit saus er litt nøytrale. Jeg tenker alltid at jeg krydrer ihjel maten, men det blir godt. Jeg brukte biff krydder, hvitløkspepper og hvitløk.

4. Ha pasta i en ildfast form ( eller langpanne om du skal lage MASSE)

5. Ha over brokkoli, kyllingfilet og bacon sammen med fettet i pannen.

6. Så lager du den hvite sausen, da sausen er ferdig har du ost i sausen og heller den over blandingen.

7. Strø ønsket mengde ost på toppen. ( evt. hvit saus om man har melkeallergi se link til oppskrift over)

8. Stek midt i ovenen på 225 grader i 10-15 min.