Hei.

Her om dagen kom jeg over en oppskrift på tomatsaus Her.

Jeg gjorde om på den, og den var bare helt nydelig!

Den var også så rasende enkel at man nesten ikke kan gjøre feil!

Dette nå du ha:

  • Mindre tomater som cherry tomater (perfekt om man var litt tomatrester!)
  • Olivenolje
  • 3 feddHvitløk
  • Basilikum
  • Salt
  • Pepper

 

Fremgangsmåte:

  1. Finn frem en ildfast form.
  2. Ha et tynt lag med olivenolje i bunn.
  3. Ha oppi tomtene, basilikum, hvitløksfedd grovt kuttet, salt og pepper.
  4. Så heller du litt olivenolje over tomatene.
  5. Sett formen inn i Ovnen kald.
  6. Sett så ovnen på 250 grader.
  7. Når ovnen har nådd 250 grader slår du av ovnen å lar tomatene stå i 8-10 timer.
  8. Når du tar formen ut er tomatene perfekt stekt!
  9. Ha de i en beholder og bruk stavmikser slik at det blir en tomatsaus.

Ikke åpne døren til komfyr døren da slipper du ut all varmen.

Allergener som registreres i RegIT er: Tomat og hvitløk 🙂 

RegIT kan lastes ned Google Play og AppStore ( husk og opprette bruker via nettsiden ved iOS telefon)