1. Unngå hvitvask ( ja det demper kløen litt, men det tørker ut huden, og gjør derfor eksemet verre igjen )
  2. Prøv å unngå klær med sterk farge
  3. Klipp av merkelapper på klærne, eller enda bedre kjøp klær uten merkelapper.
  4. Utvaskedet klær er supert! Det er mykt og godt mot huden.
  5. Man får kjøpt klær,luer.strømpebukser med bomull mot kroppen, og ull utenpå.
  6. Kortisom krem må faktisk til noen ganger. Lukk ørene for alle som sier » å men kortisonkrem ødelegger huden jo» de vet faktisk ikke hva de snakker om. Altså jeg sier ikke at man ikke skal være forsiktig med kortison krem, men det blir som å velge mellom forkjølelse (kortisonkrem) og kolera ( eksem ) Gå for forkjølelsen sier jeg bare.
  7. Tubifast ( «hel» bandasje son du bare trer arm eller ben inn i ) fåes kjøpt på apotek. dette kan hjelpe til med å forhindre kløe, og unngå at klær gnisser. Det kan også legges over godt smurte kroppsdeler for å skåne klær. Brukes også til å dekke sår. se hvordan du legger en våtbandasje her
  8. Besøk denne bloggen. Hun er virkelig dyktik på et hun gjør ! http://www.sosken.blogspot.no/  Der står alt du trenger å vite.