Nå skal blogg.no legges ned, og jeg vil derfor ha en throwback serie fra tiden jeg blogget under bloggnavnet medhjertetpaarettsted her på RegIT bloggen.

I denne bloggen blogget jeg om hvordan hverdagen vår var med eksem, astma og allergi.

Å det var i denne tiden ideen om RegIT begynte å gry.

Så her er første innlegg fra throwback tiden 🙂

 

Hei.

Jeg vet ikke helt om jeg har skrevet det før, men min lille skatt har eksem.

Akkurat nå har han et eksem i ansiktet som ikke vil gå bort 🙁 Vi har smurt med kortisonkrem 1 grad og 2 grad i ansiktet ( det er ikke noe de anbefaler, men må man så må man ).

Vi smører også på krystallfiolett hver kveld, det er ikke særlig populært så lillemann må få litt og mamma må få litt. Derfor går jeg rundt sånn her.

Lillemann fikk eksem og allergi da han var 8 uker så var ikke store tassen. Men han takler det veldig bra 🙂

Jeg husker da han var liten, så angret jeg på at jeg ikke hadde satt mer pris på baby huden, for det hadde ikke gull lenge.

Vi prøver nå med smøring hver kveld med krystallfiolett, allergi medisin x2. Hvis det ikke går ned da, må vi ringe legen IGJEN…

Stakkars lille gutten min <3 Siden eksemet er i ansiktet er det vanskelig å få han til å la det være. Så han kan være fin om morgenen, men ut over dagen blusser det opp igjen.

Eksem

EKsem

Jeg lurer på om jeg ikke skal prøve å få sydd noen pulsvanter med hull til å stikke tommelen inn i og strikk under armen i silke, så huden ikke blir så irritert når han drar over eksemet.

Dette eksemet slet vi veldig med. Vi fikk ikke bukt med det, og lillegutt har faktisk merker etter dette utslettet enda !

Lillegutt kunne ikke sove uten votter fordi han klødde så masse. Måtte også sove med bandasje  tubifast heter det

Det vi ikke viste med dette eksemet, var at gull også har egg allergi. Da all egg ble kuttet fra min kost ( jeg ammet ) ble han mye bedre. (han tåler heller ikke nøtter, hund, pollen, kiwi og epler til tider)

Så det er lurt at man sjekker ut om barnet har allergi. Dette ble ikke testet ut før han så sånn ut ( som bildene over viser ). Det er så unødvendig at ungen må plages SÅ masse før noe gjøres !

Stakkars han var våken om nettene. Han ble faktisk skallet i bakhodet fordi han lå å gned seg hele natten.

Jeg husker jeg lå å ammet han hele natten, fordi idet han ammet roet han seg litt. Igjen, det jeg ikke visste var at det faktisk var min amming som gjorde han så ille.

Så alle mødre eller fedre med eksem barn sjekk etter allergier med en gang. Legene gjør ikke alltid det, det trenger heller ikke å være allergi, men det kan være det. Å hvis det er det så sparer man barna for endel.