Helsedagbok

I går laget jeg en nydelig pastasaus.
Flaks for meg at det ble litt til over slik at jeg fikk fryst ned noe 🙂
Er godt å ha litt i bak handa.
Det er ikke det beste å spise for gullungen nå siden eksemet er blusset opp, men da jeg skrev dette innlegget var ikke eksemet kommet tilbake enda.
Har dere eksem ol, ville jeg ventet med denne til eksemet var borte.
Det var masse snadder i den, men merket det var litt vel masse tomat for min lille atopiker, så må gjøre litt om på den til han.
Her er planen og ganske enkelt tilføre litt sour supreme.

Her er det du trenger:
400 g karbonade deig
2 bokser hakkete tomater
1 glass tomatpurre
1 gul løk
4 fedd hvitløk
1/2 squash
1-2 gulrot
1 neve Fersk basillikum

Glutenfri spaghetti  

Sett på vann til spaghetti

Finhakk løk (tips: Del løken. skjær med årene men ikke helt ut til kanten slik at løken sitter sammen. Skjær så på tvers.)

Skjær opp hvitløk.

Stek det med litt melkefritt smør til det blir blankt

Tilsett karbonadedeig

Skjær squash i biter (små terninger)

Ha squash i panna og ha i litt hvitløkspepper eller annet krydder etter smak.

Ha i begge boksene hakkete tomater, tomatpuré og revet gulrot

 Hvis du vil ha “sausen” mildere tilsett sour supreme nå.

Tilsett basilikum (skjær det lett opp)

La det hele putre i 10-20 min.

Server en god og sunn pastarett.

  Velbekomme 🙂
  #glutenfri #melkefri #eggfri #hjemmelaget #pasta #allergi
*Oppskriften er hentet fra min tidigere blogg @medhjertetpaarettsted