Visste du at RegIT kommer i en ny og bedre versjon?

Bilde fra nåværende RegIT-App

Vi jobber hele tiden for at din opplevelse av RegIT skal bli så bra som mulig slik at du får registrert akkurat det du vil og trenger når du ønsker.

Dagens app er bra, men vi tror det er viktig med kontinuerlig forbedring for at din opplevelse med digital helsedagbok skal bli enda bedre.

Hva blir nytt i den nye versjonen? RegIT i ny drakt blir modulbasert, det sier deg kanskje ikke så mye? Kort fortalt gjør dette at du kan skreddersy helsedagboken til dine behov uavhengig av hvor mange eller hvilke diagnoser du har.

Har du allergi, vil du kunne registrere mat, symptomer, behandling og en rekke andre ting. Mens om du har Fibromyalgi kan du fokusere på å registrere smerte, behandling og virkning av medisin. På den måten blir RegIT skreddersydd dine behov. Du kan også legge til egene funksjoner om du ønsker som alarmer, legge inn dokumenter, huskelapp til lege. RegIT vil selvfølgelig møte alle GDPR regler, nivå 4 sikkerhet med BankID, og møte bransjenormen for IKT.

Har du forslag eller ønsker til nye funksjoner, sleng de inn i en kommentar! Kanskje vi får lagt inn nettopp ditt ønske.

For de som ikke kjenner RegIT appen fra før av kan vi fortelle at dette er en digital helsedagbok du har med deg på telefon eller nettbrett. Dette gjør at du enkelt kan registrer det du trenger, når du trenger. Alt fra smerte, medisin og virkning og følelse. Dette gjør at du får en total overblikk over ditt eget sykdomsbilde. Du kan enkelt generere en pdf som du laster opp til lege, på denne måten er du sikker på at all informasjon kommer frem til legen og det blir lettere for han å stille riktig diagnose.

Med RegIT er du sikker på at all informasjon kommer til lege

Nå skal det altså bli enda lettere å registrere skreddersydd informasjon tilpasset deg og din helse. Vi får masse gode tilbakemeldinger fra brukere av RegIT, alt fra barnehagepersonell til privatpersoner som aktivt bruker appen som daglig verktøy.

Vi gleder oss til å fortsette å hjelpe mennesker å ha god kommunikasjon med lege, helsepleiere, assistenter og andre mennesker du ønsker å dele din informasjon til.